Citiraj:
Autor Xiaomi
Pozz,
nisam imao u godinu i pol nijedan problem s d2 da bi morao u servis. Mana je zadnji blatobran, tj. mjesto gdje je zašarafljen, dobro je staviti pločicu metalnu tanku. Probušiti za šaraf rupu. S unutarnje strane staviti, da se sprijeci pucanje blatobrana na tom mjestu. Ili kupiti bolje blatobrane.
Stup volana jednom u 3-4 mjeseca zategnuti ako se čuje škljocanje. Kad krećeš s nule pomoći biciklu s pedaliranjem i doziranjem gasa ne odmah na full. Nadopunjavati ga nakon svake vožnje malo dulje, bolje to nego do nule ići.
|
Hvala na odgovoru!
Da, to za dopunjavanje sam baš tu na temi pročitala, zato sam i mislila uzeti još jedan punjač. Sada nosim u ruksaku pa punim kad dođem na posao (cca 8km), onda opet dopunim kad dođem doma.
Nije mi problem nositi punjač, nego što ako ga zaboravim na poslu/doma, hehehe.
I moram priznati da ne razumijem onaj njegov display. Baterija mi nestane kad dam ful gas (ok - to sam pročitala da je normalno, pojavi se opet kad pustim), ali ne kužim koliko je puna/prazna jer je uvijek ista, ne nestane ni jedna od crtica, a odvozila sam cca 8km.
Može samo upute kako zategnuti stup volana? Pretpostavljam spustiti volan kao da ga želim sklopiti, pa onda unutra zategnuti?