View Single Post
Staro 28.07.2020., 14:19   #994
Fiido
Registered User

Datum registracije: Jul 2020
Citiraj:
Autor Xiaomi Pregled postova
Pozz,

nisam imao u godinu i pol nijedan problem s d2 da bi morao u servis. Mana je zadnji blatobran, tj. mjesto gdje je zašarafljen, dobro je staviti pločicu metalnu tanku. Probušiti za šaraf rupu. S unutarnje strane staviti, da se sprijeci pucanje blatobrana na tom mjestu. Ili kupiti bolje blatobrane.

Stup volana jednom u 3-4 mjeseca zategnuti ako se čuje škljocanje. Kad krećeš s nule pomoći biciklu s pedaliranjem i doziranjem gasa ne odmah na full. Nadopunjavati ga nakon svake vožnje malo dulje, bolje to nego do nule ići.
Hvala na odgovoru!
Da, to za dopunjavanje sam baš tu na temi pročitala, zato sam i mislila uzeti još jedan punjač. Sada nosim u ruksaku pa punim kad dođem na posao (cca 8km), onda opet dopunim kad dođem doma.
Nije mi problem nositi punjač, nego što ako ga zaboravim na poslu/doma, hehehe.

I moram priznati da ne razumijem onaj njegov display. Baterija mi nestane kad dam ful gas (ok - to sam pročitala da je normalno, pojavi se opet kad pustim), ali ne kužim koliko je puna/prazna jer je uvijek ista, ne nestane ni jedna od crtica, a odvozila sam cca 8km.

Može samo upute kako zategnuti stup volana? Pretpostavljam spustiti volan kao da ga želim sklopiti, pa onda unutra zategnuti?

Fiido je offline   Reply With Quote