Citiraj:
Autor munst0r
Čini se da da... Izluđuje me to i potrošio sam sate na debugiranje svega ovih dana, ali stvarno više nemam drugih ideja osim da oni throtlaju...
Imam njihov koaksijalni 150/15 internet i svi speedtestovi na svim uređajima uglavnom izmjere nešto u skladu s tim. Imam vlastiti AC router i brzina lokalne mreže stvarno nije nikakav problem. Svi ostali streaming servisi (Youtube, HBO, Apple TV+) rade super, ali Netflix je redovito negledljiv s jedva trećinom VHS kvalitete, čak mu nekad treba puna minuta da uopće pokrene video.
Također, nedavno sam se preselio u drugi stan. Prije sam imao isti setup sa svojim routerom, samo spojen na Iskonovu optiku i nikad nisam imao ovakav problem.
|
Ovako, meni je Netflix u qrcu od osam navečer do ponoći.
E sad, A1 helpdesk su meni tvrdili da je kod njih apsolutno sve otvoreno bez ikakvih ograničenja. Ostaje Netflix. Treba provjerit (večeras ću) preko drugog isp-a isti acc, i preko VPN-a sa istog acc.
Problem je što je moguće da Netflix prema određenim ISP-evima navodno još nije ukinuo speedcap. Bar po informacijama koje sam iskopao na netu. Tako da ni VPN ne dokazuje jel do A1 ili do Netflixa.
Volio bi da se ekipa na A1 optici i vdsl-u javi. Živo me zanima...
I da,
https://ispspeedindex.netflix.com/.
Kroejša narafno još nije indexirana.