View Single Post
Staro 21.07.2020., 08:58   #2445
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
Na tom routeru samo ako ima Finski FW onda rade agregacije 2CA a sa ostalim FW radi samo jedna frekvencija tj radi kao obicni cat4 router
Evo kolega, opet te moram ispraviti a i sam sebe

Huawei E5186s-22a 2CA uredno radi automatski kao na ZTE 286 sa LMT 21.310.01.08.418 - Latvia ! Bez pardona i sam fw je za sada od 5-6 koje sam isprobao, odlican. Brzo sucenje, kratice na home stranici
dusu dale za brzi info, ima status CA signala u device info se moze takodjer pratiti kao i svi ostali parametri signala. Ovaj LMT mi je definitivno bolji od Finske Elise jer Elisa ne radi automatski 2CA, radi ali mora se
ukljuciti sa nekm toolsom dok LMT ne. Evo kako izgleda device information stranica i home. Na home stranici ponekad mjenja 800/1800 info ali CA je stalno aktivan.

Probao sam jos A1TA, Three (Austria) te Huawei original, sve zadnje verzije fw-a. Nazalost osim Elise i LMT ovi ostali koje sam probao sa 2CA ne rade cim god router da tjeras.
U globalu sam flesh je vrlo jednostavan, zbilja ne znam cemu se tolika dreka digla oko toga, sam treba pomno pratiti korake i znati sta se radi i problema nema. Sad kada usporedujem
brzine sa B525 i E5186s-22a ja razliku ne vidim, na 2CA signalu oba deru jednako, B525 mi ljepse izgleda na kucistu, E5186s-22a ruzno kockast nekako