View Single Post
Staro 20.07.2020., 09:48   #976
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ekipa, kakav vam je Neutron? Jel mozda netko vozio M365 i N2+ da baci kakvu usporedbu?
Stric ima Xiaomijev neki, ne znam tocno koji, ugl 250W navodno, i do 25km/h, a ja n2+.
Moj je brzi, ali u brdo ga pojede xiaomi, uspori dosta al te dopelja dokle god treba, dok n2+ stane nakon nekog vremena jednostavno, vjerujem da je do kontrolera to.

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Thanks. Ako netko može baciti neki dodatni review nakon par sto km-a. Razloha li se što kao na M365 kod preklopnog mehanizma? Kakvo je stanje s gumama, di nabavit zamjenske uopće? Kako skinut zadnji kotač npr.? Zna možda netko koji je to model s gearbesta, alija ili banggooda? Pretpostavljam da naši nisu digli tvornicu negdje u Rugvici
Malo se razloha nakon 300tinjak km, pritegno sam sve sto se pritegnut da, sad je opet poprilicno cvrst. Ako sta ode k vragu, vracam im ga nek sloze, opce me ne zanima.
Ne znam koji je model, al takav isti, samo druga naljepnica gore, prodaju u hg spotu pod nekim drugim imenom, stavim ako nadjem koji.
Nisam kotace skido dolje, gume su fkt dobre, pitat cu MS di druge nabavit kad se ove rastrgaju
Zasad sretnih 450km, od toga 100 po dugom otoku.
strgani je offline   Reply With Quote