Citiraj:
Autor xGAME
Ovaj TrackIR sam neko vrijeme gledao da si piknem kad sam igrao Elite Dangerous, no onda sam prestao igrat tu igru 
Pošto uskoro izlazi Flight Simulator i izgleda bezobrazno dobro, sad si me podsjetio nazad na TrackIR.
Pretpostavljam da ga ti posjeduješ?
Na kojoj rezoluciji to koristiš i jel to uopće igra neku ulogu? Ne mogu se otjet dojmu da sve ispod ultrawide screena nije baš za to, no vjerojatno se varam.
I jel čudno/nepraktično kad okreneš glavu pa ne gledaš direktno u monitor, nego prema rubu ekrana?
|
Rezolucija ne igra ulogu jer je to IR tracker. Edtacker pro je gyro/magnet i prednost je manja cijena i što ne ovisi o nikakvom pozadinskom svjetlo dok kod TrackIRa je poželjno zamračiti prostoriju. Iako, postoji filter.
Što se tiće gledanja sve se krivulje daju štimati u njegovom softveru pa ti manji pomak glavom u igri znači veći pomak. Nema buljenja u kut ekrana. Sve se da rihtati, osljetljivost, mekoća, brzina, progresivno ili ne, s točkama gdje je brže ili sporije. TiR je jako koristan i kod driving simulatora. Logično.