Ivek ovakva je priča...otišao u dučan tražio
foliju...ženska mi je zalijepila foliju...to mi je normalna usluga jer dosada na barem desetak novih moba bez ikakvih pitanja trgovac ili trgovkinja kad platim foliju automatski skida staru i stavlja novu...naravno ako ti ne želiš trgovac to ne radi...ali ja smatram da bolje trgovac to napravi jer ima u tome puno iskusta...to ne znači da ne bi i ja mogao zalijepiti...ali je nepisano pravilo da gazda preporuča da djelatnik to napravi da bi mušterija bila zadovoljna i da drugi puta opet navrati...
naravno da za foliju nema garancije... na prijašnjem mobu nisam imao takav slučaj
pa sam zato došao opet u taj isti dučan. Naravno išao pitati zašto se pojavio zrak...mene je zbunio odgovor da je to normalno za taj tip moba i da im se to stalno dešava samo sa tim tipom...navodno zbog zagrijavanja samog moba...malo mi je čudan razlog jer se i drugi mobiteli zagrijavaju...zato sam i pitao na ovom forumu iskusnije korisnike da li je to stvarno
tako....pitao sam jučer u jednoj drugoj trgovini koji je razlog... rečeno mi je da je problem ili u lošijoj foliji ili nema dovoljno
ljepila...naravno odmah mi je ponuđeno da če mi oni staviti neku skuplju foliju i da se neče pojavljivati zrak...nisam na to htio pristati jer sam htio čuti vaše mišljenje...nije mi problem platiti više ako če biti sve ok...ali naravno to mi nitko ne može garantirati...znači moje pitanje je bilo da li je stvarno razlog ptegrijavanje mobitela i to naročito Sams.Galaxi A51
Sory na podužem postu...
L.P.