Samo sam kratko bacio oko na neke recenzije ( 1, 2) i čini mi se da su ove slušalice više stvar prestiža nego kvalitete. Istražiti.
Update - Prema ovom iznad drugom linku o recenzijama razlog zašto su popularne su zbog Beyonce:
Dok je na popustu idealno za uzeti boljoj polovici da se osjeća važnom
TCL MTRO200BT Auriculares inalámbricos con micrófono (Bluetooth 4.2, con aislamiento de ruido, almohadillas de cuero, 20H bateria, carga rápida, plegables), Rojo - 23€, sa dostavom 32€. Na nabavi od samo u mall.hr za 462kn. Ušteda cca 220kn. Ima i crne boje na njemačkom Amazonu za malo skuplje, 27€. Na ostalim Amazonima od 33€, ovisno o boji.
Western Digital My Cloud Home - Almacenamiento en Red NAS de 6.TB, 1 bahía, Blanco y Gris - 163€, sa dostavom 181€. Na nabavi od 1611kn (Tia mobiteli pokazuje krivu cijenu). Ušteda cca 240kn. -->
Sonus Pryma Classic 0|1 OverEar Kopfhörer Special Edition - Carbon Notte - 109€, sa dostavom 132€. Na ostalim Amazonima nema, nabava također ništa.
Nije mi jasno kako to da piše:
Citiraj:
|
This item has not yet been released.
|
a po camelcamelcamel statistici ima povijest cijene?? Prema njoj i cijeni ostalih modela/boja ovo je veliki popust:
Samo sam kratko bacio oko na neke recenzije ( 1, 2) i čini mi se da su ove slušalice više stvar prestiža nego kvalitete. Istražiti.
Update - Prema ovom iznad drugom linku o recenzijama razlog zašto su popularne su zbog Beyonce:
Dok je na popustu idealno za uzeti boljoj polovici da se osjeća važnom
TCL MTRO200BT Auriculares inalámbricos con micrófono (Bluetooth 4.2, con aislamiento de ruido, almohadillas de cuero, 20H bateria, carga rápida, plegables), Rojo - 23€, sa dostavom 32€. Na nabavi od samo u mall.hr za 462kn. Ušteda cca 220kn. Ima i crne boje na njemačkom Amazonu za malo skuplje, 27€. Na ostalim Amazonima od 33€, ovisno o boji.
Western Digital My Cloud Home - Almacenamiento en Red NAS de 6.TB, 1 bahía, Blanco y Gris - 163€, sa dostavom 181€. Na nabavi od 1611kn (Tia mobiteli pokazuje krivu cijenu). Ušteda cca 240kn.
Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 20.07.2020. u 00:31.
|