View Single Post
Staro 16.07.2020., 17:16   #4798
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Hombre Pregled postova
Fala!

Pisao sam post preko sat i pol ali me forum već zaboravio pa je sve otišlo u vjetar.

Uglavnom, ako izbacim manje bitne stvari koje sam pisao 16GB je dovoljno jer ne radim ništa što je baš gutač memorije pa su overprovisioning i rapid mode terabajtnog boot diska još najveći pojedinačni potrošači dok programi uključujući i PS nisu tako pohlepni i ne sjećam se da mi je ikada zauzetost bila preko 45% što znači da Win mogu raspolagati s dovoljno memorije.

Očito da je tekst veoma star jer se spominju neke mikro vrijednosti kapaciteta diskova i prema mojih 17TB su više nano nego mikro ali sam donedavno imao i takvih koje sam pokupio na otpadu i iz njih kad bi mi zdravlje dozvolilo vadio jake magnete kojih imam čitavu zbirku.
Nažalost dušmanin me lažno optužio, nadležni su progutali mamac zajedno s udicom pa su, kažu privremeno, otišli i novi i ti prastari, a kako su došli doktori "opće prakse" pokupili su čak i pločice elektronike tih ATA diskova koje su bili u kanti za smeće. Imam zbirku od preko stotinu kompjuterskih procesora i živo ih je zanimalo tj. nekoliko puta su me pitali može li se na to nešto snimiti ali pošto su bili opće prakse ne može im se zamjeriti ali su mi napravili fini financijski trošak jer sam ostao bez kompjutera, svih HDD, novih USB 3.0 memorija od 32 i 64GB, memorijskih kartica i zaista za zdravlje esencijalnog mobitela pa je umjesto nešto starijeeg Samsunga drugi dan poslije naručen noviji Samsung koji sam košta na tisuće krznatih životinjica, ali kako je država u mom slučaju financijski prilično izdašna sve sam prošao bez većih materijalnih šokova iako sam isto puhao u prste.

Ahh da. Uz desktop kantu ostao sam i bez laptopa
Hombre je offline   Reply With Quote