View Single Post
Staro 16.07.2020., 09:54   #2840
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Old.machine Pregled postova
Pa šta nema neki filter kao na camelcamelcamel samo da te obavještava o cijeni sa Amazona a ne od 3rd party sellera?
Naravno da ima. Mogu se definirati i različite cijene za amazon i ostale sellere. Ja osobno u većini slučajeva stavim tracking samo za sellera kao amazon.

Citiraj:
Jel ostatku ekipe smetaju akcije koje stavljam?
Ni najmanje Već si mi uštedio pristojnu količinu love.

Citiraj:
U normalnim okolnostima ove akcije idu direktno na temu akcije ili ćemo sad ustanoviti neke nove uvjete?
Ne vidim potrebe da se prati više tema sa defakto istim sadržajem, pogotovo u vremenu kada meni kao kupcu nema previše razlike u shopovima koji su registrirani u hr.

npr. Dell monitor kupljen u mall.hr - hrvatska firma sa češkim vlasnikom. Monitor je poslan iz slovenije, a garancijski list je 36 mjeseci i kao uvoznik je naveden DISS d.o.o. Ljubljana, a ovlašteni servise je ITS Intertrade d.o.o. Ljubljana. Ne vjerujem da bi imao problema da se monitor pokvari.

Mislim da je Dell monitor kupljen u ADM-u je slan u servis u System One, odnosno ja sam ga slao u ADM i oni su ga proslijedili u System One.

Sada mi se pokvario ekran na Surfacebook-u kupljenom preko Amazon.de. 1 godina se garancija rješavala preko amazona, 2 godina se rješava direktno preko Microsofta. Dobije se shipping label, pošalje im se uređaj i dobije se drugi.

Meni kao korisniku nema prevelike razlike - sve ionako dobivam poštom i šaljem na popravak poštom.