View Single Post
Staro 16.07.2020., 07:03   #2836
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Neki od vas su previše zabrijali. Samo nas vi i dalje informirajte o akcijama kao i do sada, te po mogućnosti da akcija nije nešto za što ću morati kupiti avionsku kartu i unajmiti službenog vozača da odem po to. Mailboxde.com je sasvim u redu

I da, akcije kod nas su smiješne, pa ne postoji nikakav razlog da forumaši ne zalijepe JAKO DOBRE akcije sa Amazona i sličnih trgovina. Kad kod nas vidim akcije "i do 90%", onda je jasno da je tih 90% na kabel ili maskicu za mobitel koji su zastarjeli u tehnologiji, a 10% će biti na neki monitor što je standardna akcija kod mnogih trgovina tokom godine. Ako negdje vidim "akciju" na TV od 30%, onda znam da mu je u startu povišena cijena za 20% na reklamnom banneru u odnosu na prvih 5 najjeftinijih na nabava.net. Pravu akciju sam doživio kada sam prošle godine turistički išao u Austriju, znatiželjno se prošetao Mediamarktom i izišao van s Logitech zvučnicima Z333 koje sam platio 210 kuna. I fućka mi se za jamstvo kada je takva cijena u pitanju. Kod nas su najjeftiniji bili 380 kn "na akciji" u trenutku kada sam zbunjeno stajao ispred poluprazne palete s njihovim kutijama i gledao nabava.net, pa si razmišljao jesam li ja blesav ili slabo vidim što piše na cjenovnoj naljepnici?