Citiraj:
Autor RimtuTiTuki
Mall.hr je češka firma, a većina toga što se naruči od njih stiže izvan hrvatske. Vjerojatno i taj stick, s obzirom da piše predviđeno vrijeme isporuke 7 dana.
|
Tko su im vlasnici je nebitno, to je
hrvatska firma pod nazivom Internet Mall d.o.o. koja odgovara prema hrvatskim zakonima o zastiti potrosaca, sto si mogao i sam provjeriti.
Citiraj:
Čovjek je okačaio ponudu i nemam ništa protiv toga, informiram kolege na forumu da ima malo bolja varijanta.
|
20 kn jeftnije, a 3 godine manje jamstva nije bolja ponuda, plus sto kazes da je tamo 30 eura, a nije.
Citiraj:
Ako nekoga zbilja zanima taj stick i ne žuri mu se sa kupovinom, možda mu dobro dođe informacija da je dosta često na popustu i košta 30eura.
|
Kad taj stick zaista bude 30 eura do mojih kućnih vrata (znaci s dostavom) onda slobodno okaci tu akciju, danas to nije tako i zapravo samo dezinformiras ljude jer je 49 eura, tj. 368 kn.
Toliko o tome tko skuplja postove.
Repliciras na njegovu akciju i onda stavljas istu cijenu ali iz inozemstva i po losijim uvjetima.
Citiraj:
Autor popo1
Ako ne kupuješ na amazonu to je tvoj problem, uostalom,preskoči posti i produži dalje.
|
Pa isto ja kazem tebi i jos nekima, ako mislite da ima jeftinije od 363 kn i da ta akcija na mall.hr nije jeftina onda preskoci post i produzi dalje, stavis link gdje je 30 eura i sve ok.
Ima sigurno i na ebayu jeftino, to nije poanta.