View Single Post
Staro 19.01.2006., 23:46   #8
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by marko_1
Znate kaj mene danas jako smeta, sinkronizacija, jer onda crtić izgubi onu originalnost, to me jako iritira i zbog toga sam zamrzio crtiće !
Zavisi, ja isto nisam sretan da se unisti nativnost izvornih glasova, ali tu je ZG TV dobila nagrada i nagrada za kvalitetu pristupa.

Cak je za Kremenka bila proglasena naj EU sinhronizacijom i jos su jednom prilikom kad su vidjeli Bobi Marotija koji je bio glas Fredu rekli "Ma sta govori, pa on i lici Fredu"

Problem je sto su dosle neke nove uz glavnu sinhro produkcije koje to lose i diletanski rade bez da postuju pravila zanata i senzibilitet prema psiholoskoj esenciji vizualne imaginacije kao i postivanje izvornih glasova, kao sto se profesionalno radi.

Pa nazalost onda ispadaju kerefeke.....

Relativno sam zadovoljan, mada nije animirani, kako su sinhornizirali Stuart maloga.

Jel se netko sjeca jednog debilnog crtica, debilnog kazem kao najveci kompliment.

Neka ekipa zivotinja na nekom otoku i zovu se Kokosici ?

Uglavnom neki kralj maltretira zivotinje tako da ga moraju slusati kako atonalno pjeva

A one umiru od dosade, znam da je taj kralj imao i neku papigu koja mu je bila glasnogovornik

Nije nesto puno epizoda bilo ali sam rikavao i zao mi je da to nemam snimljeno. Negdje cca sredinom 90-ih.
Visage je offline   Reply With Quote