Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.07.2020., 00:38   #50714
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
@greenlife - meni je bio odlican dozivljaj otici gore preko kranjske gore. Usput svratio na odmoriste ispod izvora save, dozivljaj samo takav.

Nisam bas fan tunela.
Vjerujem ti. Lokalne prometnice su ipak ljepši doživljaj od autoceste, zato i planiram lokalnim cestama na sljedeće putovanje. Ali kad sam ograničen vremenom - autocesta majka

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ma ne po cijeloj dionici Em su zavoji (pogotovo oni urezani u brdu) nepregledni i preostri za 100+, da ne spominjem par vijadukata na kojima se lijepo nakrivim pri 100tki... Kao da jadransku magistralu napravis dvotracno i kazes - bit ce autocesta. Ne, fakat, ako ostave iste zavoje i sve kako je, em opet nece imati status autoceste zbog nedostatka zaustavne trake (kao sto ni ostatak ipsilona nije prava AC) em nema sanse da puste 110 cijelom dionicom.

Ovo sto su sagradili i po cemu preusmjeravaju promet - nema isplaniranu zaustavnu traku. I nadam se da nije finalni asfalt gore jer pri 60km/h lijepo hupsa od valovitosti - a izgleda kao da je, asfalt je do rubnjaka, nema lufta :|
Pa kad sumiraš - 80% stare ceste je zavojito. Ali vidim da na nekim dijelovima ipak rade totalno novi dio (nevezano za staru cestu, s blažim zavojima) . Kako će to na kraju završit - tko za. Morat ćemo sačekat do sljedeće godine.
A žalosno je i nelogično da nemaju riješen bar dio alternativne rute, jer ovo sada nikako nije normalno.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ti imaš francuska kola pa se naginješ i sa 50 km/h, da si uzeo normalni auto niš se ne bi naginjao