Citiraj:
Autor dada-as
Vecina ljudi kupuje racunala da rade nesto nezahtjevno ali da malo i zaigraju pa ond aganjaju te jake procesore, graficke. Istina postoje iznimke, no kako nisi napisao za sto trebas komp, odnosno jesi, a to je kategorija light usage onda ako i kupis taj novi komp sa tim ryzenom nevjerujem da ces vidjeti ikakvu drasticnu promjenu.
Ubodes novo napajanje ako je problem u svoj komp i SSD i vidjet ces ogromnu. usudio bi se reci da je i taj stari I5 2500K overkil za surfanje i povremeni rad u programima koje si naveo. P.S. ubodes jos i RX 570 u njega i to ti je vec pravi upgrejd. Sve skupa za ispod 1000kn. Znaci ako ne koristis procesor i graficku razliku u tvojoj konfi i ovoj novoj neces pretjerano vidjet.
|
Sve to stoji...i hvala na preporuci.
Imam posao koji moram obaviti i ne da mi se gubiti vrijeme sa istraživanjem i kupovinom napajanja za koje mi nitko ne može potvrditi da je stvarno problem u njemu.
Vrijeme mi je bitno, tako da ću radije uzeti ovo novo preporuceno, pa sam ipak malo sigurniji da će raditi.
Kada je kupljen komp koji sada imam (sa I5 2500K) još su igrice bile u djiru. Zadnjih 4-5 godina, a možda i više nisam odigrao niti jednu, a niti neću jer su sada neke druge stvari prioritetnije.
Promjena na bolje mi i nije toliko potrebna, nego ako već kupujem novo bilo bi malo bezveze da je isto ili lošije od ovoga što imam sada. Ne toliko zbog potrebe nego zbog osjećaja u glavi.
Pretpostavljam da mi je procesor jedino bitan kada u Adobe Premieru rendam neki video.
Još jednom hvala na preporukama....svima!