Kad čitam ovo sve napisano, ispada da bi nekima najbolje bilo dvotaktni tomos motor od kosilice i nekakav sustav katapulta na semaforima, a na uzbrdicama sustav sajli za povlačenje auta uzbrdo.
Potrošnja goriva bi bila minimalna.

.
Moje osobno iskustvo, bez komentiranja ikojeg drugog aspekta navedenih auta, je da su novi u golfovima 6, 7 i 7 facelift 1,6 TDI motori smeće. Za vožnju do 100km/h su jednostavno smeće. Performanse na su mi irelevantne kad je osjećaj vožnje grozan.
Vozim više od 5 godina svakodnevno stari 1,9 TDI, a skoro svakodnevno razne 1,6 nove TDI. Ove nove moram tiskati kao benzince, ili čekati da nema nikog na križanju prije nego krenem.
Toliko se glupe situacije događaju da nemam povjerenja u te motore i vozim totalno penzionerski na svakom križanju. Moram i pred kružnim tokom stati, jer imam samo dvije opcije. Razvaliti gas, ili stati i polako krenuti, kad nikog nema.
2,0 je druga priča totalno. To je još i ok, ali ni to nije to.
90% vremena se vozim po gradu i stvarno mi nije problem što je stari 1,9 skoro bez daha na višim okretajima. Raspon u kojem vozim, između 1500 i 3000 rpm je sasvim dosta.
Moj subjektivni dojam je da je stari golf puno jači, a zapravo na papiru nije.
Maksimalna brzina isto ne igra ulogu. Ubrzanje je bitno meni. Ne da palim gume, nego da kad stisnem gas, iz bilo kojeg razloga, auto krene ubrzavati.
U ovim novima stalno moram prebacivati u nižu brzinu, inače kao da ni ne reagira do nekih 3000-3500 rpm.