View Single Post
Staro 07.07.2020., 14:15   #13600
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Da ja sam je isto pogledao ali nekako pola sredine serije nisam ni ispratio i onda je dosao kraj i odna sam se malo vratio al ono, je ozbiljno je pristupljeno ali mi ima malo dosadnjikavosti. No onako niska ocjena na IMDB definitivno nije zaslužena, puno sam gorih sranja pogleda sa puno boljim ocjenama.

Možda je ocjena niska zbog umješanosti crkve, nezz stvarno.. al zaslužuje definitivno 7-7.5 kako si rekao, uopce nije lose za pogledati
Srećom nisam išao na IMDB, nego me kupio foršpan na Netflixu... baš moja vrsta zajebancije.. pitka, a dobra. Da sam išao, prepao bi se ocjene.

Doduše imala 6.5 za 947 glasova, sada sa preko 4,000 ima već 6.9... znači raste i vjerojatno bude kako sve više ljudi odgleda do kraja.

Šteta što si se izgubio u sredini, to je i najbolji dio serije (uz prvu epizodu, ali svaka prva epizoda mora bit odlična).

Zadnje 3 epizode sam više pogledao u stilu "daj da vidim šta će se dogoditi, show me the end, ne zanima me kako će te doći do tamo", jer te zadnje 3, možda čak i 4 su baš ono.. prejednostavne, prepitke, ali nije ni bitno, već su me zainteresirali za radnju, pa sam preletio kroz njih.

Sve u svemu jako dobro izbalansirane epizode... pravi uvod, zaplet, rasplet i kraj... rasplet je ko i uvijek najdosadniji, ali kažem, dobro je odrađena priča, pa pregrmiš brzi i jednostavni rasplet
Elven je offline   Reply With Quote