Već par mjeseci nisam upalio gejm, pa malo gledam dal ima razloga da upalim, a ovdje sve neka depresija
Ne kužim te developere, zašto su dodali botove umjesto da srede igru te tako privuku igrače.
Nisam game programer niti ali koliko teško može biti riješiti suttering, FPS drop i onaj lag delay death?
Kako ostale igre mogu, a programeri u PUBG ne mogu. Krpaju se ovakvim jednim zakrpama umjesto da riješe core probleme. Makar i ti botovi su jadna zakrpa u ovakvom stanju, da su bar malo više skilla uprogramirali u njih možda bi bilo nekog smisla.
Trenutno na sceni nema niti jedna igra koja mi je zanimljiva kao ova i baš mi je žao što propada.
Da sam ja vlasnik igre zar mi nebi bilo u cilju privući što više ljudi da troše lovu kod mene na virtualnu obleku a ne kod susjeda.
Jesu li troškovi rješavanja pravih problema toliko veliki da su odustali od toga pa sada samo rade kojekakve zakrpe da muzu bagru dok ide ide?
Edit: Ako je vjerovati podacima na steamcharts igra fino klizi prema sve nižem broju igrača.
Malo off, koja igra bi bila zamjena ovoj? Ovi brzi ovewartchi i cod apexi mi nisu privlačni.