Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.07.2020., 10:28   #50470
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor SympForTheDevil Pregled postova
Sa 130/160ks bilo bi čudno da po ravnom ne ide 200

Ovaj sa 110 bi mogao po nizbrdici 200uhvatiti sa turncelerom u crvenom možda

Ali opet nije stvar koliko auto brzo može ići...sam to ekipica nikako da shvati...

BTW referentu kod kume koji je kupio novog talismana 1.5dci prije 3,4 god auto troši 9 po gradu. Relaciji ured Palmotićeva-černomerec a 4.4l je vidio jedino na nizbrdici prema Zdihovu gledali smo ovaj thread prošli tjedan skupa i umirali od smijeha. Uzeti ću ga ja uskoro za đir pa bumo vidli.
Svi samo o konjima pricaju, a o okretnom momentu, ili slucajno o tome kako i kada razvija taj okretni moment... Ni rijeci!

I onda se ljudi cude... Vozio sam testni Qashqai, 140ks iz 1.3 motora .. pa to uopce ne moze startat. Imao sam svoje sumnje oko tih malih nabrijanih motora i dobio potvrde.

Moj je 1.5 TSI i granican je... Ne zelim previse pljuvat po njemu, jer je (po mom dojmu) najbolji mali turbo motor (sad cekam da me popljuju jer sam 1.5 nazvao malim motorom).

Ali da se veselim nekom 2.0 benzincu, u Alfi, BMW-u ili i30N... Veselim, razmisljam, gledam, kombiniram...

Bila je tu jos prije rasprava kad smo mi neki pricali o 3.0 motorima, pa nas neki popljuvali da smo djeca koja se nabrijavaju na konje. A ljudi nikako da shvate prednosti velikog obujma.

Ja bi rade vozio 3.0 180 konja nego 1.3 250 konja.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote