Evo mene opet, znači izbjegavam njih kao i inače, ali slučajno sam se upecao nažalost i paket je išao preko njih.
Naravno, teško je bilo očekivati da će dostaviti paket bez problema.
Paket se sada vraća na drugi kraj hrvatske jer dostavljač nije mogao pronaći zvono na zgradi.
Ja drugog zaključka nemam nego da čovjek ne zna čitati, nepismen je. Čudi me kako nitko drugi dosada nije imao taj problem kod dostave, pa naručujem Wolt i Glovo i dolazili su dostavljači od 18 do 68 godina i svi su znali pronaći zvonce.
Inače, broj za kontakt koji ostavljate vam nema nikakvog smisla. Služba za korisnike mi je dala do znanja da dostavljač nema obavezu nazvati primatelja na kontakt broj telefona.
Čemu onda ostavljati kontakt broj? Očito u Overseasu rade dostavljači koji nisu dovoljno plaćeni ili im se jednostavno ne da raditi posao jer lakše mu je napisati da nije znao pronaći zvonce nego jednostavno nazvati broj mobitela.
Sada eto zbog njegove lijenosti da nazove i nesposobnosti da dostavi paket paket se vraća na drugi kraj lijepe naše, a ja gubim dragocjeno vrijeme dok se paket vrati i na kraju sve to moram objašnjavati trgovini od koje sam naručio paket. Uglavnom trošak mojeg vremena, vremena korisničke službe overseas te vremena djelatnika u toj trgovini.
0/10
Izbjegavajte ih molim vas.