View Single Post
Staro 02.07.2020., 13:02   #2814
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Eno na Megastoreu je NoaLine Action kamera na 2.5 puta manjoj cijeni nego šta je u originalu, 7.5 puta manjoj nego kad je izasla, šta znači ja sad trebam slat megastoreu pitanje
"ej jel vam ova cijena prava, jeste li vi nešto možda falili, velik mi je ovo popust nekako" i čekat njihov odgovor dok ekipa kupuje?

Naručio si nešto po ekstra dobroj cijeni/akciji. Trgovina je rekla, sorry falili smo ne možemo vam to isporučit za taj novac i sve 5 i sve u redu. A ako trgovina pošalje po toj cijeni znači da i njima to odgovara iz nekog razloga ili ih nije briga, ja ne vidim di je problem. Naravno ako uzimaš 1-2 kom za sebe ne 50x komada za preprodaju, al to bi shop trebao limitirati.
Takva akcija je lansirala Mall.hr u hrvatskoj. Većina nas je čula za mall kad su 65 inch sony podjelili za 5000kn(sa 15000 znači 3x originalne cijene) i tih 10-20 tv-ova što su oni isporučili je bila najbolja reklamna kampanja šta je mogla bit i vrlo moguće namjerna "greška".

A vi sad govorite da su ti ljudi ovde sa foruma tribali rec e ovo vam je greška, i ne naručit, i pustit druge ljude da naruče? wtf? zašto? to je bit glup ne "dobar"
OuttaControl je offline   Reply With Quote