Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.07.2020., 14:40   #50395
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Zašto onda mašu internim dokumentom kao prodajnim argumentom ako ga nisu spremni pokazati?

Auto s jamstvom od dilera? Osobno ne poznam osobu koja je konzumirala takvo jamstvo, ali znam nekoliko njih kojima je jamstvo odbijeno (kramar i sl) jer su "natočili krivo gorivo pa je zato injektor gotov", "greška je postojala od prije, viđeno.kupljeno" i sl. Nema jamstva osim ako motor ispadne na cestu ili kotač odleti u drugu traku, a to vidiš i vizualnim pregledom.
Ali da, ni vještačenje nije ništa bolje.
Frend je uspio dobiti jamstvo od Transauta, nakon malo natezanja. Ispalo je tjedan dana nakon kupnje da je procurio amortizer i frend je reklamirao, probali su "viđeno kupljeno" i slično, ali uspio se izboriti da stave novi amortizer.

Zafrkavao ga je i senzor tlaka u jednoj gumi, to su pogledali, kao složili, ali opet isto za dva-tri tjedna, odve kod svog mehe, on isto kao složio, ali opet isto... ne sjećam se kako je to na kraju rješio, ali iako su frkali nosom i pokušavali ga se rješiti uspio se izboriti za to jamstvo koje su tvrdili da auto ima.

Ali da, naravno da ću prije vjerovati Neostaru, ili auto kućama u Das Wel Auto grupaciji, Auto Hrvatska, Kia Centru... zapravo kad pogledaš, osobno vjerujem za jamstvo jedino auto kućama koje prodaju nova i rabljena vozila (dal pod drugim brandom kao Auto to ili Neostar, nebitno).

Nekako mi se čini da će se oni najmanje zajebavati. A za Kramara mi je baš žao da su takvi, jer sam mislio da su OK, frend je kod njih uzeo auto, srećom za sad nema problema.
Elven je offline   Reply With Quote