Citiraj:

Autor  Guls

Zašto onda mašu internim dokumentom kao prodajnim argumentom ako ga nisu spremni pokazati? 

Auto s jamstvom od dilera? Osobno ne poznam osobu koja je konzumirala takvo jamstvo, ali znam nekoliko njih kojima je jamstvo odbijeno (kramar i sl) jer su "natočili krivo gorivo pa je zato injektor gotov", "greška je postojala od prije, viđeno.kupljeno" i sl. Nema jamstva osim ako motor ispadne na cestu ili kotač odleti u drugu traku, a to vidiš i vizualnim pregledom. 
Ali da, ni vještačenje nije ništa bolje. 

| 

Frend je uspio dobiti jamstvo od Transauta, nakon malo natezanja. Ispalo je tjedan dana nakon kupnje da je procurio amortizer i frend je reklamirao, probali su "viđeno kupljeno" i slično, ali uspio se izboriti da stave novi amortizer.
Zafrkavao ga je i senzor tlaka u jednoj gumi, to su pogledali, kao složili, ali opet isto za dva-tri tjedna, odve kod svog mehe, on isto kao složio, ali opet isto... ne sjećam se kako je to na kraju rješio, ali iako su frkali nosom i pokušavali ga se rješiti uspio se izboriti za to jamstvo koje su tvrdili da auto ima. 
Ali da, naravno da ću prije vjerovati Neostaru, ili auto kućama u Das Wel Auto grupaciji, Auto Hrvatska, Kia Centru... zapravo kad pogledaš, osobno vjerujem za jamstvo jedino auto kućama koje prodaju nova i rabljena vozila (dal pod drugim brandom kao Auto to ili Neostar, nebitno). 
Nekako mi se čini da će se oni najmanje zajebavati. A za Kramara mi je baš žao da su takvi, jer sam mislio da su OK, frend je kod njih uzeo auto, srećom za sad nema problema.