View Single Post
Staro 30.06.2020., 08:27   #31
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Mene pustilo tako brzo kako me primilo. Za 1 dan.

Mene je 1. dan oduševilo, nadam se da će tako i ostati Jučer sam odigrao prve 3 misije i stao na onoj s vjenčanjem. Da nije bilo tako kasno navečer produljio bih još barem dvije.

Ne znam da li igra ima tilt kamere ili ju je moguće samo rotirati i zumirati jer bi mi u nekim situacijama dobro došao manji pomak pod kutem da bolje sagledam situaciju. Ako nema, nadam se da će s nekim patchem implementirati i ovaj pomak, jer je šteta uz tako lijepu grafiku ne staviti tu opciju, pogotovo jer se radi o strateškoj vrsti igre i dobro sagledavanje situacije je jako važno. Par puta sam umro od smijeha na neke sitnice koje su uzeli iz Hitman serijala. Zapravo mi se čini da je ova igra Hitman u malom jer su implementirali velike levele sa NPC-ovima koji žive svoj život, a igraču su dali na izbor da riješi misiju na nekoliko načina...bacanjem zvonika sa crkve na metu koju moraš likvidirati, trovanjem bačve s viskijem, rušenje fasade na drugu metu, zatim super misija s vlakom gdje treba dinamitom razvaliti ulaz u tunel, a usput ga imaš dovoljno za pobacati i na ekipu oko sebe

Showdown mod je isto vrlo jednostavan i praktičan za kombinirati više koraka. Odlično su to izveli. Jedva čekam da nastavim. Još da mi Commandos serijal vrate u ovom obliku i ovom engine-u bio bih presretan.