Više-manje su ti mjenjači nebitni (mašinice). Najbitnija ti je kazeta, lanac i shifter.
Ima sam XX1 Eagle, trenutno imam GX Eagle i moram priznati da nema neke razlike u performansama, tj ima i nabrojit ću ti sad ali u praksi je to upitno.
Daleko najbitnija stavka ti je da ti mjenjač bude pravilno podešen i čist. Tako će ti svaki biti odličan.
E sad, malo opširnije:
GX vs XX1 Eagle:
1. Shifter - XX1 i X01 se može štelati kut velike poluge (za upshift), može biti zgodno i meni bi dobro došlo, ali možeš i bez toga. XX1 ima malo "direktniji" i "čišći" klik ali nebitno skroz. Ovi jeftiniji ti nemaju mogućnost Matchmaker montaže tako da ti preporučam GX.
2. Kazeta - GX je dosta dobra kazeta, nije teška (oko 440gr, lakša od bilo koje Shimanove osim XTR-a), nije preskupa i traje vrlo solidno. XX1/01 su pak oko 80-90gr lakše i traju dosta dulje tako da je to dobar upgrade. Skupe su poprilično, ali ako se dosta voziš, jeftinije su po kilometru od ovih jeftinijih kazeta da ne govorim koliko su lakše i lakše se čiste te nemaju problema sa luftom među pinovima koji se može pojaviti kod jeftinih kazeta. GX je neka zlatna sredina, NX i SX su puno teže i nemaju taj raspon jer idu na klasičan HG freehub pa umjesto 10-50 imaju raspon 11-50 što nije zanemarivo.
3. Lanac - samo X01/XX1 za mene, taj lanac mi potraje 4-5k km bez problema. Ima sam GX i nakon nekoliko vožnja su mi popucale karike. Imaš dokumentirano online koliko X01/XX1 lanac dulje traje od ostalih (bilo KMC, SRAM ili Shimano) i ispada da je daleko najjeftiniji lanac po kilometru. Primjerice kombinacija X01/XX1 kazete i 2-3 lanca prijeđeš 15.000km što bi kod nekih drugih modela mora promjeniti 10 lanaca i 3-5 kazeta što bi te ispalo skuplje.
4. Mjenjač (mašinica) - GX je super, X01/XX1 su malo lakši i imaju prednost karbonskog kaveza koji u nekim slučajevima može biti bolji izbor od aluminijskog na jeftinijim modelima. Kod prijateljevog GX-a recimo došlo je do krivljenja kaveza što kod mene nije bio slučaj jer je karbonski i on je morao baciti mjenjač jer više nije dobro šaltao a to se ne da ispraviti. Međutim ti mjenjači koštaju poprilično a šaltaju jednako kao i svi drugi te su izloženi udarcima tako da bi ja išao na najjeftiniji. Pripaziti da ti vijak koji se vida u dropout ima dovoljno loctitea jer se često znaju ti vijci odvidati sami od sebe nakon nekog vremena.
5. Pogon - GX/Truvativ serija 6 i 7 je super, uzmi DUB jer je lakši i ležajevi su odlični. Nisu teški i imaju oko 650gr sa zupčanikom. Tvornički dolaze s čeličnim chainringom (serija 6) što traje ultra dugo tako da je to odlična vrijednost za novac. Za sebe sam slučajno naletio dosta povoljno na X1 Carbon kurble koje su lakše niti 100gr (vs Truvativ 6 serija sa čeličnim zupčanikom) ali je cijena bila dobra i došle su sa 32T zupčanikom koji mi je više odgovarao od 30T. XX1/X01 su još malo lakši ali ultra skupi i nisu baš isplativi ulog pošto pogon često pati.
Znači moj prijedlog bi ti bio: GX shifter, kazeta, X01 lanac, NX/SX kurble i mjenjač. Nažalost to ćeš teško naći na gotovoj bicikli jer obično stave najviši tier komponente kao zadnji mjenjač, a lošije sve ostalo
Ne znam što misliš uzeti, ali možda ti je bolje po djelovima složiti iz vana nego uzeti gotov model.