Pozdrav, nemogu vjerovat da moram ovdje pisati.
Starci kupili televizor u elipsu i uzeli produženo jamstvo 2+3. Prije mjesec dana stari gleda tv i nešto pukne u televizoru. Ok, tražimo račun - nema računa. Mail na elipso. Drkanje i navlačenje 2-3 tjedna da nam ispostave račun i naglasio sam da mi treba da ga popravim za jamstvo. Od kupnje je prošlo više od 2 godine i sada spada to u ovih +3. E i ja pošaljem šta da radim s tvom i di da ga odnesem. Elipso odgovara sljedeće:
Citiraj:
Poštovani,
jamstveni list dolazi tvornički pakiran uz uređaj. Zamolite kolege u poslovnici da Vam daju jamstveni list ako ste ga izgubili.
Ukoliko ga nemaju, javite se pa ćemo tražiti od dobavljača.
Obzirom da je isteklo tvorničko jamstvo javljate se u Uniqa osiguranje sa potvrdom koju ste dobili, nadam se da to imate.
|
Ja tražim jamstveni list i sve što su imali. Oni šalju sve osim jamstvenog lista. Odlazak u dućan i oni govore ne ne, mi to nemamo - šaljite mail. Ja šaljem mail 24.6. ali oni još ne odgovaraju.
Javljam se ja uniqi sa svim šta imam i oni vraćaju sljedeće:
Citiraj:
Poštovani,
kako bismo prijavili štetu ljubazno Vas molimo da popunite i potpišete zahtjev u privitku i dostavite nam ga povratno, slikanog ili skeniranog, zajedno s dokumentacijom navedenom na zahtjevu (slikan ili skeniran račun kupnje, jamstveni list, potvrdu o osiguranju). Nakon što zaprimimo navedeno prijavit ćemo štetu i uputit ćemo Vas na daljnje korake.
S poštovanjem,
xxx
Sektor Poslovno operativni centar
|
Je li prodavač - Elipso - dužan preuzeti uređaj uz dostavljeni račun i da me boli kurac jer je i proizvod i usluga (tv+produženo jamstvo) kod njih kupljeno ili se ja moram navlačiti i jebati sa uniqom sa sto zahtjeva, prohtjeva itd?
Još jedna komplikacija kaj firma na koju je kupljen tv je ugašena.