View Single Post
Staro 27.06.2020., 19:52   #3973
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Nisu bili nimalo korektni. Prvi put je kartica poslana početkom 5mj. Poslao sam je zbog artefakata, imala je visoku temperaturu. Bila kod njih mjesec dana, vratili je, kao kod njih sve u redu. Ubacim u komp, ista stvar, ista temp. Nisu ni termalnu pastu promjenili u mjesec dana! Pošaljem drugi put, opet mi je vrate, kažu sve ok. Nakon toga sam se naljutio.
Pošaljem treći put, oni nude 5500xt i napišu ako ne prihvatim da će mi popraviti rx580. Pa mislim stvarno, pa slao sam vam karticu da mi je popravite otpočetka. Nije mi ni padalo na pamet da tražim drugu ili povrat novca. Ali sada ako ne bude kartica ispravna, želim da mi vrate novce jer me zavlače skoro 2mj. i uz to me prave budalom.
Toliko o tome koliko su korektni.
Da meni tako bahato naprave ja bi tražio povrat love, čak bi riskirao "popravak" kartice. Obavezno poslikaj serijski broj da ne bi bilo da dobiješ drugu kao pod popravljenu jer onda ti teče novo jamstvo. Ak je poprave jamstvo se produžuje za vrijeme provedeno na servisu.
Al da je ovo bahato, je.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote