View Single Post
Staro 27.06.2020., 19:18   #707
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Hehe, malo sam bio zbunjen kad se traže detalji, a zaista nema kaj nije napisano/snimljeno o ovom robotu, ali evo par sitnica (koje isto možete istražiti iz reviewova) a to je da mi recimo "fali" da ima i kameru (kao najavljeni S6 MAX V) isključivo iz razloga da prepozna i izbjegne (govanca ili izbljuvotine kućnih ljubimaca na podu) koje ovaj ne može i jako je iritantno što zavjesu, presvlaku preko stolica..., prepoznaje kao barijeru i nejde ispod stolice zbog toga.
Sve ostalo, od učinkovitosti (nije da mi je potrebno jer imam jedan tepih, ali očisti ga nevjerovatno) do aplikacije i integracije u Mi Home sustav (imam puno njihovih proizvoda i sve je u jednoj aplikaciji što je fenomenalno), te stvari su odlično riješene.

Imam nekih 55 kvadrata za usisavanje i to riješi za 33min i potroši cca 25% baterije. Spremnik je malen i moram ga čistiti svaki put ali to je točo 30 sekunfi posla. Četka se lako čisti i jednostavno joj se pristupi. Radi na daljinu (uključim ga kad sam krenuo s posla i dok dođem doma sve je čisto). Meni, sa dvije mačke u stanu ovo je preporod.

Brisanje prašine sa priloženom krpom i rezervoarom za vodu još nisam isprobao, i iskreno, mislim da to neću ni koristiti.

Sve ostale stavke koje ste iznijeli su zaista individualne kako je već i naznačeno

P.S.

ja sam se odlučio za ovaj model baš zbog majstora sa YT Vacuum Wars-a

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote