Citiraj:
Autor vlatko27
Poštovani,
Uređaj koji ste vratili nije original zapakiran, na njemu su jasno vidljivi tragovi korištenja.
Također, u prilogu ponavljam Vaš mail u kojem prijavljujete navodne nepravilnosti u radu uređaja, te naše očitovanje po pitanju istih.
S obzirom na sve navedeno i da je uređaj vidljivo korišten te se više ne može vratiti u prodaju kao novi, uređaj možemo uzeti u povrat uz naplatu terećenja za umanjenje vrijednosti uređaja.
U prilogu Vam šaljem ponudu po kojoj bismo izvršili djelomični povrat sredstava na Vaš račun. Molimo Vas povratnu informaciju ukoliko Vam navedeno odgovara?
Ima tko kakvu dobru ideju? Hoće mi skinut 500 kn. Čuj, vidljivi tragovi korištenja kroz 5 dana...nisam hodao po njemu. Vraćen ko nov i zapakiran. Svašta
|
Na ovo sam im odgovorio da ne pristajem na umanjeni iznos od 500kn, da želim pun povrat bez umanjenja a oni su mi odgovorili danas ovo...
Poštovani,
Ostajemo kod prijedloga, odnosno ponude koju smo vam i poslali.
Lijepi pozdrav,
Ne znam jel to blef ili fakat tvrdo furaju svoje ali koma...do 01.07. je rok od 14 dana nakon što sam poslao raskid ugovora. 5100 kn mi je kod njih.
Jel ima tko kakvu percepciju šta mogu očekivati ako oni zaista isforsiraju svoje te budem prisiljen ići mingo pravcem? Koliko će to trajati bog te? Nije da moram odmah kupit frižider, mogu se strpiti još možda mjesec dana al ono...trebao bih to riješiti. Ne bih popustio i poklonio im 500 kuna ali ne mogu baš ni držati 5000 kn kod njih pola godine, godinu dana..