Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.06.2020., 12:33   #50288
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Da, to je nikakva razlika, kod mene je bio Sachs 40% skuplji. Bilstein je definitivno odličan.

Nakon zamjena spona i štangica, obavezno špur podesiti.
Čak i kad mijenjaš elemente koji imaju u sebi gume, a fixni su u svom ležištu (ležaj amortizera ili sam amortizer), kak je kolega napisao, guma se stisne kod rabljenog, pa u odnosu na novo ima razlike u položaju/pomaku elemenata.
Vidim da puno pričate o brandovima, nikad nisam imao Sacsha, samo dvaput stavljo KYB (na Toyotu i Mazdu) jer su me uvjeravali da je to prva ugradnja. Nisam baš siguran, bar ne onaj Excel-G koji je stavio na Mazdu 3 i čitam da je to za pickupove?? Uglavnom tvrdo u 3pm, udobno jedino kad frend od 150 kila sjedi iza... valjda kad nema tereta, amortizer ništa ni ne stigne amortizirati jer je napet ko puška?

Požalio sam što nisam stavio Sachs, za koji kažu da je puno udobniji.

Da sad starom zamjenim KYB sa Sachsom na Mazdi 3, koliko bi dobio na udobnosti (jer ga smeta već što je tako neudoban, ima on godina)?

Znači računica je:
Hoću li dobiti značajnije udobniji auto sa Sachsom, da preko rupa i ležećih ne lupa ko da ima štange, a ne amortizere... ili mi se ne isplati bacati te novce, nego bolje sačekati da mu zamjenimo cijeli auto (ali da ga prodajemo ionako skoro ništa ne možemo dobiti plus što se auti tog cjenovnog ranga sad jaaako loše prodaju).
Elven je offline   Reply With Quote