Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 26.06.2020., 09:31   #2649
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ljudi, možete li mi dati neku preporuku za najbolje slušalice koje mogu dobiti do cca 300 kn? Nisam u tim vodama, slušalice obično promijenim jednom u 7-8 godina i to uglavnom nakon kvara, pa ne pratim previše modele.

- Ono što mi nije bitno je mikrofon i bilo bi mi draže da ga nema, ali nemam ništa protiv niti da je na slušalicama iako bi mi bilo draže da ga mogu odspojiti u tom slučaju. Izgled mi također nije bitan, način preklapanja mi nije bitan iako mi ej draže da su čvste umjesto da se preklapaju na više mjesta koje proizvođači dizajniraju radi lakšeg pospremanja.
- Ono što nikako ne želim su slušalice sa onim perverznim gaming lightshow osvijetljenjima osim ukoliko se to osvijetljenje ne može ugasiti na mehaničku tipku na slušalicama. Svijetleći logo ili nešto slično mi je ok i ne bi mi smetalo.
- Ono što mi je jako bitno je da su udobne kod dugotrajnijeg nošenja.

Što se tiče zvuka i načina korištenja koristio bih ih manje više za sve - gaming, slušanje glazbe, povremeno spajanje na TV radi filmova itd. Svjestan sam da za 300 kn ne mogu očekivati čuda, no ne bih htio slušalice bez basa ili sa preizraženim basom kalibrirane samo za gaming, pa da su mi beskorisne za slušanje glazbe. Znači neke normalne umjereno izbalansirane sluške. Može li se naći tako nešto za 300-injak kn?

Za oko su mi zapele npr. Sennheiser HD 300 koje su u Mall-u 300 kn, no nema baš nešto pretjerano puno recenzija za njih. S druge strane tržište je pretrpano sa slušalicama koje su nevjerojatno upadljive i vjerojatno se prodaju svojim izgledom poput TRUST GXT 322D CARUS, no ne bih imao ništa protiv takvih modela ukoliko su na onoj zvučnoj razini koja mi je prihvatljiva.