Uzeo sam je sa sobom na posao i stavio karticu unutra, tek toliko da snimim par stvari. Čini mi se i da se radi o rabljenoj kameri (možda ne korištenoj kao takvo, nego nečemu što je bilo van kutije i povlačilo se neko vrijeme po stolu), jer na ekranu nije bilo folije (samo na objektivu) pa ima sitnih tragova korištenja.
Uglavnom, sinoć je otišla slika i mail prema njima, ujutro stigao odgovor oko prikupa te neispravne. Zasad fina komunikacija na oba fronta, čekamo rasplet
Ako mi netko objasni gdje se taj WiFi pali, kako se spaja i kako se prebacuju stvari, možda i stavim nešto

Dok je kamera upaljena, ne vidim nikakav WiFi uređaj dostupan, pa očito treba nešto napraviti da to proradi.
Imam Sonyevu ActionCam AS50 kameru, pa mogu napraviti direktnu usporedbu, no ima li smisla uopće

Prva stvar koja me ovdje smeta je što ne mogu ugasiti rasvjetu (gornja i stražnja LED-ica).
Veliki plus je količina dodataka pa ako ova i ispadne neupotrebljiva (što se tiče kvalitete snimki), bar ću imati brdo dodataka za Sonya.
Pod vodu je ne planiram stavljati

Ako nekome već treba kvalitetna, funkcionalna i stabilna kamera koja može i 60m pod vodu, nek se protegne do (barem rabljenog) AS50 nego da troši novce na 1001 kineza s isto toliko mušica.