View Single Post
Staro 25.06.2020., 11:07   #93
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor antebr Pregled postova
Imam doma xbox360 i PS4.
PC koristim od već 25 godina.
Po meni nema neke velike razlike između xboxa i PS. Konzola je konzola. Nikad nisam razumio priče o velikoj prednosti PS zbog ekskluziva. Meni je draže igrati na PC, nekako mi taj stil igranja na tv-u nije nešto.
Igrao sam taj TLOU, kojeg svi hvale. Nažalost meni tu nema ništa ekstra.

GOW i Uncharted stoje na disku, nikad ih nisam upalio.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
To dvoje nemože u isti rečenicu. Imam i jedno i drugo i razlika je ogromna. Već s 360 je MS poceo nepotrebno komplicirati pricu, te je dostupnost igara bila manja nego za PS, a i cijene su više.

Vjerujem da MS dobro posluje u Americi, ali kod nas mi se cini da je sve dosta skuplje i da smo mi im skoro nebitni. Zato sam i pitao @Ivan kakvo je stanje u konačnici s One-om. Cijena konzole je bila čak i dosta povoljna, ali dostupnost sadržaja je upitna. Da li je store radi kako spada za EU, a ne da moram gao na 360 muljati s drzavama ?

Realno kod PS-a to sve radi super i nema takvih problema, a igre preko store-a su cijenovno prihvatljive (osim AAA naslova na launch date).

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Mislim da je krivo skopčao moje objašnjenje od ranije jer sam zajedno spomenuo PS3 i Xbox One, ali u kontekstu nečeg što je EOL

One X = PS4 Pro
One S = ajmo reći da bi to bio PS4 Slim, ali da je još i hardverski jači od PS4
One = PS4
Aha my bad, totalno sam se pogubio nakon 360ice
AiM je offline   Reply With Quote