View Single Post
Staro 25.06.2020., 10:04   #234
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Kupovina zemljišta, temelj, uređenje imaš u oba slučaja

Montažna za 55k imaš sve, a za kuću katnicu evo slažem ponude ( adaptacija u mom slučaju ali trebam sve osim cigle )

Krovište 15, fasada 10k ( i još uvijek si daleko inferiorniji naspram montažne ), stolarija 7k , struja 2k, zidanje nisam ziher al frend je dao jedno 60k kn za ruke i toliko za ciglu, žbukanje 100kn kvadrat za ruke ... ja mislim da bi isto spiskao 55k eura i za zidanje općenito

Plus što te svaki majstor pošalje 20 puta na dan po "nešto" ( čega nema u konačnom obračunu, gorivo, vrijeme ) , dogovori s njima, maltretiranja, jedan napravi a drugi dođe pa nešto sjebe, ma issatiiboga
Za moju je kuću došlo sve na šleperu, elementi kuće i krovišta, knauf, lamperija, vrata i prozori, crijep, komplet oprema za bavarsku fasadu a majstori su sobom u autu dopeljali sve što im treba od alata ( +audio kazete s cajkama i narodnjacima iz njihove domovine )
Jedina naknadna stavka je zidanje 1,5 m širokog zida i u njemu dimnjaka jer montažna kuća na tom mjestu ima prazan dio iz sigurnosnih razoga tako da dimnjam ne dodiruje direktno montažni element.