Citiraj:
Autor Rista
Ako su razbijajuci sleperi faktor u kalkulacijama vjerojatnosti onda je svakako puno sigurnije ne napustati kucu.
|
Citiraj:
Autor mkey
Ja osobno, kada bih se bojao toga da mi kamion prođe kroz zid ili da mi avion padne na glavu ili tenkovski projektil uleti kroz prozor, gradio bih isključivo od pune opeke sa ciglama poleženima poprečno
|
Citiraj:
Autor webstartm
A ovo šleper,meteorit,avion,poplava itd... Smiješno.
|
Citiraj:
Autor xlr
Meni ce MK biti u masliniku. Nekako me strah pa cu dati na svaki kut parcele posaditi po jedan cempres, a izmedju njih vrbe. Naravno necu useliti u kucu dok cempresi ne budu imali promjer debla barem 50ak cm. Uz parcelu ide makadamski put, al tko kaze da to sutra nece biti autoput. Nadam se da ce vrbe do tada narasti.
|
Citiraj:
Autor Mladenxy
A ne grade svi kuće uz auto piste po kojima vozi Mad Max. .
|
Sta je tema nesto zamrla, diste
graditelji "supa" nestali.... ? Evo frisko !

Code:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/crna-kronika/3839436/foto-uzas-kod-pakraca-kamionom-se-zabio-u-obiteljsku-kucu-u-kojoj-su-bili-sin-i-majka/
Jel nekima jos smijesno ?
Ali ovo je PC ekspert forum pa treba znanstveno pristupiti sada raspravi.
S obzirom na koeficijent "prolaznosti"

kroz kucu od raznih materijala i same tezine slepera natovarenog vapnom cca
5-10 tona pitanje je:
1. Dali bi vozac prosao sa manjim ozljedama da je udaria od montaznu supu ?
2. Dali bi kabina kamiona izgledala tak "zguzvano" da je supa bila tu umjesto ove krasne zidanice ?
3. Koliko se sada povecala vjerojatnoca "razbijajucih slepera" u kalkulacijama vjerojatnosti ?
4.
Tko je sljedeci na redu ?
A mozda je ona montazna sto ima limene trake debljine 2mm kao kavez i stiropor neki sa ispunom mrsavog betona nesto ipak cvrsca...