View Single Post
Staro 24.06.2020., 17:56   #10318
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Piškio bi, kakio bi. E baš se tako ponašam u ovoj situaciji, nešto bi uzeo a ništa mi ne paše.

Cimnem jučer HT na čet sa pitanjem mogu li imati bnet internet i MaxTV. Prvo je bilo: to tehničari znaju kad izađu na teren. Ma pusti ti tehničare, zato i četamo da vidim što se može. Odma mi ponudi satelitski TV, da je to najpovoljnije. Reko, ja sam u stanu i nemam gdje sa tanjurom, ta opcija mi u startu ne igra. Sad ona meni počme sa cijenama, reko al u stanu sam, nemam gdje sa tanjurom, to mi otpada. Kaže ona, e može tv ako imaš bnet internet (valjda je nekog pitala). Al ta igra je skupa, 170kn paket (jeftinije je ako uzmem tv i telefon nego samo tv) i plus 90kn ako ću arene i sportklub. Košta

I još mi ne paše ako ide preko parice, što mi je parica na suprotnom zidu od tv uređaja. A nemam tepih da provučem žicu ispod. Žena nebi pričala samnom kad bi reko da imamo radove za provući žicu.

Ako španjolska liga i liga prvaka idu sa bneta slijedeće godine, onda mi je glupo potpisivati ugovor na 24 mjeseca, kad će se program osiromašiti za 12 mjeseci. Po ovome do sada teško će arene na bnet, al tko zna.

I onda se netko čudi zašto naginjem ilegaln IPTV listi. Ona će mi ponuditi što me zanima, i ako bude stabilna i netrzajuća, što mi drugo preostaje.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote