Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.06.2020., 14:33   #50195
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Kolega,ti si rekao da taj motor ne ide s mjesta,da ga treba klati ko svinju,da ne ide uzbrdo i slično...što nije točno...

I budali je jasno da je lakše
jačem motoru tjerati određenu masu nego onome slabijem. Ja nisam ni tvrdio suprotno,već se nisam složio sa tvojim tvrdnjama koje gore spominjem,taj "motorić" ide solidno,za ono što meni treba je savršen.

A ovo o usporedbi 2.0 i 1.5,mislim stvarno...evo ja ću potjerati svoj GSXR 1000 ,a ti svoj 2,0 pa da vidimo tko je gdje i šta... jednostavno nema smisla to uspoređivati.

Ali isto tako nema potrebe za klanjem ovog 1,5,niti za izbjegavanjem uzbrdica ili autocesta jer ide solidno. I samo se s time nisam složio u tvojim postovima.

Naravno da onaj tko želi juriti neće kupiti auto sa 1,5dci,samo mene eto to ne zanima,pa mi dovoljan taj 1,5...jer s troje djece ne treba mi auto za utrkivanje već onaj koji će me pouzdano i ekonomično prevesti da točke A do točke B.
Ionako na tom relacijama od 10 do 50km koje najviše vozimo,ni ne bih mogao jurcati pa makar imao i 3,0 V6 pod haubom.
Stanky069 je offline   Reply With Quote