Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.06.2020., 13:03   #50187
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor SympForTheDevil Pregled postova
Prerastao sam sjedanja u takve aute,bez ljutnje. Jedino šta možemo otići na autocestu ti sa lagunom I ja sa svojim 2.0 pa vidjeti ko je šta I gdje....mada sam I ta sranja prerastao. Nemamo svi iste standarde za život aute i ono šta očekujemo od njih. I upoznat sam sa 1.5dci iliti barem njegovom verzijom u A klasi po koju sam išao sestrični prošle godine u Das Vaterland.

Poanta cijela je bila ne da auto ne ide sa mjesta i da te neće odvesti da lokacije A na B... nego da se motor mora više raubati da bi tu masu odveo od lokacije A do B. Čista fizika.

Kao što sam rekao....uočio je to i Renault te je taj 1.5 ostavio za ono šta je i namijenjen....tvingiće klijače I megane. Mada I taj Megan sedan nije ništa manji od moga koliko sam danas vidio.

I nemam ništa protiv 1.5dci. Odličan motor za gore navedene + manje Mercedese.
Prije 2-3 godine sam išao s frendom u Dubrovnik, relacija Varaždin-Dubrovnik.

Išli smo u Passatu, 2017. godina, 2.0tdi, 150-160KS, tako nešto.

Idemo doma i kaže frend, ajmo ga stisnuti koliko ide. Nas 3 u autu, Passat je išao jedno 200-205km/h.

I tako se mi vozimo jedno minutu-dvije, kad kraj nas prelazi Magane Grandtour (onaj 2017 godište). Jest da je prelazio kraj nas dobrih 30 sekundi (možda 2-3km/h više nego mi), ali onako WTF. Passat, gas do poda, i ne ide više. Koji je motor bio u tome Megane-u, nemam pojma, ali sigurno nije 2.0. Možda je GT bio, ali i taj je 1.6.

Ostali smo šokirani.
Mommistake je offline   Reply With Quote