Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.06.2020., 22:51   #50179
Stanky069
Premium
Moj komp

Stanky069's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Kad god hoćeš sjednemo u moju Lagunu,pa ju probaj na autocesti...pa onda sudi... Jest tromiji u odnosu na recimo neki 2.0,ali ide bez problema. Nije puno lakša od Talismana,plus imam 18-ice na njoj.

Pretprošli tjedan smo išli po roštilj u VŽ...Dj-Zg autocesta i nazad,brzina 160-170,većina vožnje lijevom trakom,tj zaobilaženje,najmanje vožnje u desnoj traci. Prošli tjedan autocesta Dj-Novska i nazad brzina 180-190,zaobišlo se puno onih sa jačim motorima.

Nema potrebe za klanjem,ide solidno...tromiji jest recimo ako kreneš naglo zaobilaziti nekoga,ali s vremenom stekneš naviku kako ga treba voziti.

I opet ponavljam,za ono što nama auto služi,taj 1.5dci je savršen izbor.

Naravno da onaj tko ne silazi sa autoceste ili vozi duge relacije da će izabrati jači motor,ali meni je ovaj sasvim dovoljan jer 90% relacija nam je između 10 i 50km,par puta godišnje do ZG ili Dvora,jednom godišnje put na more i to je to. Za to mi ne treba neka bijesna zvjerka s 200ks. A usto,kao što sam rekao i 90% vremena ga vozi supruga,tako da je nešto više od tih 110ks stvarno nepotrebno.

Bitno mi je da auto ima mjesta,solidan prtljažnik i da malo troši...5,7 sa klimom,u zimi malo više.

Možda griješim,ali stvarno ne vidim potrebu za većom konjažom i kubikažom za moje potrebe.

I da,nisam imao nikakvih ulaganja niti kvarova na na njemu,niti centa osim redovnih servisa...a to mi je također bitno, pouzdanost.

Zadnje izmijenjeno od: Stanky069. 23.06.2020. u 22:59.
Stanky069 je offline   Reply With Quote