Citiraj:
Autor SympForTheDevil
fkt
To je motorić za klijačeka,tvingića,primorku/pasaru...ne za autobahn limuzinu imho u klasi BMWa5,E sklase,Volva S90 mislim da u svim tim autima konkurtenata koji su jako sličnih gabarita niti ne možeš odabrati išta ispod 2.0 i 170ks...sa razlogom.
|
Za ono za što nama auto služi,taj motor je idealan.
Mala potrošnja,solidne performanse. Laguna ide s njim 190 bez problema... dalje nije ni probavano,nema potrebe.
Meni ne treb auto za jurcanja,nisam klinjo željan brzine,trebam pouzdan,prostran auto sa malom potrošnjom.
Auto 90% vozi supruga na kraće relacije,ono šoping,do doktora, negdje na kavu i to je to...par puta godišnje duža relacija.
Meni se u Laguni taj 1.5dci motor pokazao super i zato bih ga opet uzeo i u Talismanu,ali čekam da mu prođu dječje bolesti.
Renaultov 1.9dci nije pouzdan kao 1.5dci...i zato mi je izbor 1.5,malo troši,ne kvari se...meni dovoljan.
Ok,nekome nije,netko voli da ima 170ks da potegne kad treba i kad hoće,ali meni je dovoljno 110ks,ne žurim nigdje.
Jasno je meni da je lakše onome 2.0 ili 1.9 "tjerati" taj auto,ali ide i s ovim,možda je trom,ali pouzdan je.
To je najbolje što Renault ima u ponudi,njihov najpouzdaniji motor.