Ma projekt je iskreno po meni top stvar, otvorio sam ovu temu jer ih pratim još iz 2017 godine prije nego je sve ovo ovako dosta napredovalo. Po meni 750kuna za uvodenje optike je čista sprdnja pogotovo za neka mjesta kao di sam ja u Rijeci ali u kvartu di sigurno HT ili A1 nema apsolutno nikakve planove uvodjenja optike kod nas a da nepričam za ljude koju su u malim selima a tamo ce RuNe optika sigurno isto doći u sljedece 2 godine. Sve šta su obećali na njihovoj facebook stranici o objavi radnje i planiranim datumima sve su uspješno odradili zasada, centrala za moj kvart i jos 2 ostala kvarta u Rijeci dolazi rujnu ove godine a optika bi se trebala provući tamo negdje prvi ili drugi mjesec 2021 godine po mom gledanju. Jedino da problem ako se može uopće nazvati je taj šta samo 2 operatera u Hrvatskoj zasada daju usluge RuNe FTTH a u Sloveniji svi glavni operateri davaju usluge za njihovu RuNe optiku tamo a kod nas to nije slučaj (još). Drago mi je kad vidim da neko ovako uzima jezivi monopol nad mladom populacijom i totalno pokriva optikom sve od gradova do malih sela sa par stanovnika u Primorsko Goranskoj i Istarskoj županiji i to pomeni stvara probleme za HT i A1 što je jako dobro. Gledam stalno na facebooku dosta brzo rade nove centrale i provlačenje optike tamo di su najavili samo me eto brine ovo za 2 operatera koji nude usluge tu neznam kako ce dalje ići stvar oko toga.