View Single Post
Staro 21.06.2020., 17:57   #2348
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Ja sam na nekih 4 i pol h gameplaya do sad sa time da sve istrazujem i igram na hard.

Zasad gameplay, grafika, super. Soundtrack kojemu sam se toliko veselio nisam jos dozivio u nekom cutscene-u da me jezio kao u jedinici.

Ideja povecanja svijeta mi je super, ali od kad sam dobio/otkrio mapu dosta cesto gledam u nju ( navikao iz silent hilla stalno zurit u nju ) ali bih radije da je nema.

Medutim tak je jednostavno napravljeno.
Nije mi krenulo nesto narocito premotivno kao sto neil opisao medutim vidjet cemo kasnije i ne znam da li je ona scena iz trailera kad se ellie i dina poljube nesto sto sam preskocio ili nesto cega ce se kasije jedna od dvije prisjecati medutim tu scenu nisam zasad vidio u igri.

Ali po pitanju price barem zasad poprilicno onak li la, a owen ako su neki zapamtili tko je tom liku odnosno covjeku koji mu je posudio glas fali malo zivota u nacinu na koji prica. Frajer je totalno nezainteresiran i bezvoljan.

Ove lgbt itd gluposti radije nebih komentirao, ali naughty dog je davnih dama otisao krivom putanjom.

Sve u svemu zasad mi je igra okej.
Kontrole i sve ostalo super, bilo je par trenutaka di mi se ellie malo kao zbugala i trenutku ali nista strasno.
devaa je offline   Reply With Quote