View Single Post
Staro 20.06.2020., 11:49   #4732
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Povlači sam neke sitnice stalno...nisam podesio preko onog SW da stopira updateove..
Pretpostavljal sam da je neki novi update, ali reko - da pitam
Dakle...kod doslovno svakog sleepa je tako. Ali mi se čini da više nema potpung gašenja nakon 3 sleepa...inače sam ga zbog toga, svaki 3. puta gasil hahahah a čini mi se da sam već par puta i po 4-5 puta stavil na sleep i da radi sve ok...budem baš obratil pažnju. Namjerno budem ga uspaval 4-5 puta, da vidim.

Inače, show kolko mi dobro radi lap.
Staroj je nekaj zezalo stolno i reko joj: Njuška i T460 ali ni čut ahahahaha "mrzim laptope", "neću to sranje" i slični hvalospjevi

Onda sam joj malo objasnil neke sitnice i drugi dan joj uzel T460 sa dockingom fino i žena - oduševljena ahahahhaha "pa ovo leti, ovo radi ko zmaj itd"

EDIT:
upravo išo gledat updates...zadnji povučeni je bil 22.03. i da ima update na 2004.
Nemam pojma dal mi se uopće povlači ikaj...

EDIT 2:
Zakaj mi piše: "some settings are managed by your organisation" i "your organisation has turned off automatic updates"?
Čisti winsi, ni govora o nikakvoj organizaciji, firmi i bilo čemu.
Da li je to normalno da piše i inače ako se updates ugase na privatnim računalima?
Za firme znam da je tak jel nam je na poslu na svim lapovima i računalim tak.

Kad sam stavil Win10, apsolutno sve sam stavil na off kod updatesa, pod "advanced options".

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 20.06.2020. u 11:59.
chillout23 je offline   Reply With Quote