Tema: Apex Legends
View Single Post
Staro 20.06.2020., 10:09   #139
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
Ima neki discord gdje ima aktivne ekipe?
Ili ako netkome treba treći?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Ovdje zna biti ekipe https://discord.gg/4FfYss

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Da, kao sto kaze guerra, u ekipi se nemozes fokusirat na zvukove jer predpostavljam da uvijek netko nesto brlonduje ili ako bi ja bio, moja tipkovnica se dosta cuje, haha

Ako ima ekipa koja ima kapetana, koji vodi igru, a ostala dvojica nemaju uopce microfon odnosno aktiviraju se samo u iznimnim slucajima, neznam koji bi to bili buduci igra ima jako dobar komunikacijski problem rijesen sa pingovima. , onda bi i mene zanimala takva igra.
Bas to, kad se skupi ekipica to je onda uvijek neka zajebancija i prica, a ako se ajmo reci igra "ozbiljnije" onda je to opet neprestana prica koji attachment kome treba, municija itd. Najbolje je kad se netko jos i krene derat "one shoooooot!" i sl pa onda niti sebe ne cujes, a kamo li da li ti dolazi 3rd party

Tako da naci neki HC team o kojem pricas je dosta tesko, ali vjerujem da ima onih koj se uspiju tako organizirati i takvi onda mogu fino rankati. Ako igras solo vecinu vremena probaj igrati na nacin da u prvom dijelu igre igras malo agresivnije i pokusas uhvatiti koji early kill, a nakon sto ostane 10 squadova se prebacis na sigurnu igru i u idealnom scenariju docekate nekakav 3rd party. Na taj nacin ces osigurati da barem zavrsis bodovima na 0 i loot ti nece ovisiti o rng-u nego ces se nalootati na protivnicima. Osobno mi se takav stil pokazao dosta dobrim, ali je kvaka da moras timu to ponekad i reci na voice. Primjerice jucer mi se dogodila situacija da si fino nabijem 8 killova i pokusavam ovim svojima (koji su takoder imali dovoljno killova i assistova) objasniti da igramo polako jer je ostalo jos 4 squada, al naravno bloodhound mlatimudan opali ulti, zaleti se kao Rambo i krepa u sekundi, a nas onda pokose ova trojica jer eto nas Wattson se nije udostojio niti staviti ulti na savrsenoj poziciji koju smo imali
guerra je offline   Reply With Quote