Citiraj:
Autor zalman1
To nikad nije potrebno navodit, niti se prijetit na bilo koji način, niti navodit svoje daljnje korake.
On samo trgovcu u e-mailu treba reći što on traži i očekuje od njih.
Ako mu pare ne budu na računu do tog datuma onda ih treba iznenadit prijavom, pa ako dobiju kakvu kaznu će se možda opametit.
Žalosno je da se jedna tako renomirana trgovina kao "svijet medija" koja posluje godina pravi grbava i ne poštuje zakone te mulja kupcima.
Tko zna koliko ih uspiju zavarat s tim svojim app metodama jer 99.9% ljudi nema pojma zakone.
|
Ne baš po mojim iskustvima. Ako pokažeš svoju pravu namjeru i potkrijepis je dokazima onda oni reagiraju pozitivno.
To obično uskrati korak čekanja na Mingo.
Je da je bolje im sterati im prijavu, ali za forumasa je bolje da dobije što želi.
Ako piše ne može to tako, prijaviti ću vas udruzi potrosac!!!! Onda znaju da ni neznas što je Mingo.
Sve moje nesuglasice su riješene sa službenim mailom sa citatom relevantnih zakona i najavom sljedećeg koraka (a to nije žaliti ću se udruzi potrosac 😂 - to zvuči trgovcu kao da si rekao upravi vodovoda)
I masu uspiju zavarati. Znam po pričama iz prodaje, pogotovo u sektorima koji nisu it...