Citiraj:
Autor dada-as
Kao sto kolega gore kaze ja dosao do platinum 4 i neide i neide, kao da su svi u grupama. Toliko je tesko igrat da je to strasno, onda opalim casual, a tamo ko da igram ljevacima, nemogu nista pogoditi, nisan im skace u nebo... I onda te ljevake ubijam ko stoku, pa probam opet platinum 4 sto i nije neki rank ak se pogleda i opet nemogu nikako jer se tak tvrdo drze svi skupa da je to strasno.
|
Meni je bas obrnuto, kroz platinum se i nije neki problem probiti, a najbolje mi je bas igrati solo jer tad nekako imam najveci fokus i najbolje cujem iz kojeg smijera netko dolazi. Na discordu kad krene prica i zajebancija izgubim nekako taj fokus. Jos jedna stvar kod platinuma i visih liga je da jednostavno moras ici na killove, ali opet ne paziti da se ne igra preagresivno jer ima dosta ekipe sto samo ceka 3rd party. Za diamond je vec potreban ozbiljan team ili covjek mora biti toliko dobar da i kroz zajebanciju na discordu i sl razvaljuje ostatak
Sa druge strane kad udem u casual i vidim predatore kako iskacu iz aviona znam kako ce zavrsiti.
Citiraj:
Autor mamutarka
|
Prije ne znam kolko sam odlucio da cu cuvati apex packove dok ne dode novi event pa da mi se eventualno posreci neki dobar skin i sad redom (meni osobno) govno skinovi ili dobri skinovi za legende koje ne igram... Sve mi se cini da ce ovih 45 packova ostati sa strane i gomilat se sa ostalima za season 6...
Ajd mozda patch notes budu solidni i mozda srede crashanje. U mom slucaju sa crashanjem (uzrokovano procesorom) se sredi ovisno o patchu. Npr kad je izasao Season 4 (ogromni patch gdje su sredili muzzle flash its) sve mi je mjesecima radilo kao podmazano sa 0 crasheva na uobicajenom 24/7 overclocku i onda dode onaj Bloodhound patch i opet krene crashanje... Nadam se da ce sad opet slijediti par mjeseci bez crashanja