View Single Post
Staro 18.06.2020., 14:47   #8508
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
I platio si online, ne u poslovnici?
I nije na r1?

Ako je tako, nemaju oni što govoriti. Od dana kad si poslao raskid imaju 14 dana da ti vrate sredstava. To je to.
Možda pokušavaju se izvući jer su osjetili neku nesigurnost kod tebe ili su bahati - ali ne mogu. Povrat je 100% siguran.

Dan pred istek tih 14 dana od raskida im pošalji mail da ih podsjetis da im je sutra zadnji dan roka i da, ukoliko ne budu uplatili, im ispunjavas online prijavu mingu.
Online naručio, platio ezabom po ponudi, nije R1.

Pa ono, kad su me nazvali se jesam malo usrao, haha, ne volim konflikte odmah zaboravim šta im trebam i želim reći, a ovaj njihov je baš dezigniran za takve valjda, skroz bahat.

Mislim kužim ja njih i sam sam trgovac, u veleprodaji hvala bogu, povrat robe je tlaka. ali uvijek idem kupcu na ruku, makar na svoju štetu, meni je ovakvo ponašanje dno. Cijela poanta je da ovo nije sitnica od 50 kn već 5000 kn. A iskustvo me podučilo ako se nešto ne pokvari u prvih tjedan dana, dobar si, ako je pokvareno odmah u budućnosti sami problemi...a fridge kad crkne, najmanji problem je jamstvo, šta sa namirnicama itd.

Da su ljubazniji kupio bi drugi fridge opet kod njih pa bi im isto došlo, ovako nema šanse.
vlatko27 je offline   Reply With Quote