View Single Post
Staro 18.06.2020., 10:14   #8497
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Vratio sam jučer frižider, savršeno očuvani i zapakiran u trgovinu koju sam kupio.

Zove ujutro iznimno neugodan lik, sa iznimno loše telefonske veze(valjda neka taktika da te dodatno jebu), te kaže da ne mogu vratiti frižider jer sam ga koristio te da mi je tako isto rekla "kolegica" putem maila(valjda ista kolegica koja se očitovala na mail u kojem sam prethodno opisao problem te tražio pomoć, prije nego sam poslao raskid ugovora sklopljenog na daljinu). Ja rekoh pa to nije u skladu sa mojim potrošačkim pravima, on kaže da je, te da se ne želi natezat da mogu doći po frižider ili će ga oni bacit.

Ja rekoh frižider je neispravan, imam nalog od servisa, ali ga ne želim servisirati te ga vraćam u skladu sa svojim potrošačkim pravima o ugovoru sklopljenom na daljinu unutar 14 dana, te želim povrat novca. On će da ga oni mogu jedino poslat servisu te servisirat te ga ja opet preuzmem. Ja rekoh neću te da ću pisat prigovor na mail i to sam napravio; tražio sam službeno da mi se napiše "da ne mogu vratiti proizvod jer sam ga koristio".

OMG, katastrofa. Ima tko kakav savjet kako dalje?
vlatko27 je offline   Reply With Quote