Citiraj:
Originally posted by mighty
odlično je vozila, no mogla je i bez natučene ruke. kad joj je ispao prvi štap trebala je onaj što joj je osto primiti s obadvije ruke, ak razumijete na šta mislim. kao prvo ruka bi joj ostala čitava, a imala bi i bolju ravnotežu.no tko bi mislio na sve te pojedinosti u tom trenutku. glavno da je potvrdila svoj status. sad će vjerovatno neki reć da pričam gluposti, no bavim se skijanjem rekreativno oko 4-5 godina. probao sam tako skijat i mogu reć da je skoro pa ista ista stvar kao da imaš po jedan štap u svakoj ruci.
|
Da pričaš gluposti!
Osobno skijam od malih nogu.
I za onak skijanje bez postavljenih vratiju je to moguće no u natjecateljskom ne.
Zašto?
AKo si ikad apokušao voziti slalom među šatngama znat češ, slijed pokreat je takav da se ruek ne krećeu zajedno već odvojeno kako kod kojeg zavoje je jedna gore a druga dolje.
Dodatno štap služi da bi odgrunula tvrdi štap, koji kad ga se pobere bez zaštite boli jako, ja sam jendom išao tako i oustao sam nakon dvoje vratiju i vozio onda OKO njih.
Dodatno što joj dajem za čast je to da je izuzetno teško imitirati pokrete rukom bez štapa, je rfali taj produžetak ruke.