Prvu Stihlovku FS100 sam kupio oko 2000.-te, trebalo mi je nešto jače pa sam 2005. kupio FS130 i koristio ih desetak godina. Onda sam shvatio da ni FS130 nije dovoljan za šipražje pa sam nabavio 555 RXT prije šest-sedam godina. Tek na njoj sam shvatio što znači rad bez problema. Pali na drugi potez nakon čoka, pali nakon par mjeseci stajanja bez pripreme, jednostavno nema mušica ni posjeta servisu. Promijeniš filter goriva svake druge godine, opereš filter zraka kad se zaprlja, svjećica je originalna. Jedino što sam promijenio su potrošni dijelovi glave (plavi gumb kojim se udara o tlo, kolut za flaks, metalne ušice).
Kad je FS130 jednom odbio upaliti na početku sezone, stari je kupio 525 i nikad više nije pogledao FS130.
Možda je do ulja, ali zašto to onda ne smeta Husqvarne niti najmanje? Možda je i do četverotaktnog 4-mix motora? Pojma nemam. Mislim, probao sam sve sa Stihlovkama, od puštanja da potroši gorivo prije zime i ulijevanja malo ulja u cilindar, preko paljenja svakih mjesec dana preko zime do stabilizatora goriva. Uvijek bi se na kraju slijepile membrane ili nešto slično s karburatorom. U isto vrijeme, s istim gorivom i uljem, Husqvarne ostavljam napunjene tijekom zime, upalim jednom ili dvaput i nikad nikakvih problema.
Edit: lažem, promijenio sam ulje, s običnog crvenog Stihlovog prešao sam na Husqvarna XP sintetiku kad smo kupili prvu Husqvarnu.