View Single Post
Staro 14.06.2020., 20:40   #1582
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ne znam kako u ostatku RH stvari funkcioniraju ali u Splitu su stvari malo je reći smiješne...uglavnom ovo mi je već drugi put da paket stiže u petak u jutarnjim satima (vidim na njihovo web stranici da je stigao u Split) ali nema šanse do njega doći do ponedjeljka. Procedura je ista..ovaj put je bila i smiješna jer sam prvo zvao onaj 070 broj...cekao 20 minuta i rekao broj paketa i zamolio ženu jel moguće da dođem po taj paket u poslovnicu koju je stigao taj dan a ako ne mogu li u subotu...ona meni...da gospodine ...vidim da je došao...da...a ja vam tu ne mogu ništa...Ja opet pa jel ih možete nazvati ili slično...ne ne može...morat ćete vi...Pa ok...možete li mi dati broj...ona meni..znate ja ga ne znam...ako vi znate...nazovite pa ih zamolite. Ja ono jel ovo nekakva šala...vi nemate broj vaše centralne poslovnice u Splitu na Kopilici...pa da...nemam.
Uglavnom, našao na netu, zvao tamo..žena se javila ali da je ona na blagajni i da paketno je u strašno velikom poslu i tamo ona ne može...uglavnom da ne mogu ništa nego čekat ponedjeljak isporuku...njima je to stiglo ali paketno to pripremi za dostavu u ponedjeljak...i tu se ne može ništa...
Uglavnom, pilao sam jer me nema sad dva dana (na putu) ali nema šanse..da ih se išta zamoli... sizifov posao...Pomirio sam se gdje s tim gdje živim i morat ću skupit paket u srijedu kad se vratim.
prowler je offline   Reply With Quote