View Single Post
Staro 14.06.2020., 20:12   #3336
sttipe
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor EdoFazlinovic Pregled postova
jel itko flashirao mf286?

EDIT:
574 kn = zte mf286r u A1. Jednokratno 399 kn i mjesec dana pretplata (175 kn) bez ugovora. Nakon toga raskines ugovor i router ti ostaje. Provjereno. Jucer su mi rekli da moze tako.
U tele2 je 600 kn router ako potpises na 24 mjeseca, a 900 kn sam uredaj. Kod A1 uredaj 399 kn i jos dobijes mjesec dana njihove usluge za 574 kn. A1 win
Taj ruter ne vridi ni te novce, a ako je netko voljan dati te novce, ja mu prodam svoj!!
Ili ima antene samo za wi-fi, ili mu ne rade jer kad se antene priključe brzina je manja!!
Di god da ga staviš.Tele ima 100 trikova i sve priče s brzinom su obična reklama. Ali oba druga operatera imaju svoje slične..Npr gigabox, potrošio gige u 7 dana a malom komp u kazni!!!
Po mojoj procjeni potrošili smo 4-5 giga...Pa cili misec na kapaljku!!
Tele će vam dat velike brzine dok ne vidi da ih koristite!!!

I 60-70 Mbps..

Čim skinete jednu igru s 80-100 gb, udjete "u sustav", i na bilo kakav ozbiljniji download, brzina vam pada na 2-3Mbps..
.Meni ruter više ne da otvarat ni slat poruke, a triba ponekad "2Gb plus"!!Pa vadi i stavljaj u mobitel..
To je Teletov paštroč, ne virujem da je ruteru išta, jer ruter radi ka prvi dan sve na njemu, osim tih poruka.
sttipe je offline   Reply With Quote